Eerste producten met Lekker Utregs keurmerk gepresenteerd!

De eerste Utrechtse producten in het Krommerijngebied worden voorzien van het nieuwe keurmerk “Lekker Utregs regioproduct”.

Door dit keurmerk is het voor de consument en afnemer gemakkelijk te zien dat het product werkelijk uit de regio Utrecht komt.

Met behulp van dit keurmerk zet de Stichting Lekker Utregs een belangrijke stap in de verwezenlijking van haar doelstellling: het zoveel mogelijk regionaliseren van de Utrechtse voedseleconomie.

De overeenkomst zal zaterdag 14 april 15.30 uur feestelijk worden getekend op het bedrijf in het Krommerijngebied dat als eerste deze stap neemt, te weten: Kromme Rijn Fruit uit Bunnik (zie ook http://krommerijnfruit.nl)

Op dit bedrijf in Bunnik wordt met aandacht en vakmanschap geteeld door fruitteler Westeneng. Puur natuur, zo uit boomgaard.

Van Kromme Rijn Fruit met het keurmerk Lekker Utregs kan je altijd genieten: vers of op een ambachtelijke manier verwerkt tot lekkere producten. Je weet wat je krijgt en dat proef je.
De eerste van een keurmerk voorziene producten worden vervolgens aangeboden aan een ambassadeur van Lekker Utregs.

Reeds vanaf ’s ochtends 10.00 uur is iedereen welkom om met de fruitteler rond te gaan over het bedrijf, van de imker te horen hoe bijen hun werk kunnen doen in de boomgaard en te zien hoe van het fruit sap gemaakt wordt.