Opruim dag Krommerijnpark

Wanneer: Zaterdag 25 maart 2017, 10:00 – 13:00 uur

Vertrekpunt: Aula van de Kranenburgschool
Georganiseerd door:  stichting Krommerijnpark i.s.m. Gemeente en LekkerDierLekkerLos
Doel: leuk samenzijn én een schoon park

Bent u er ook bij?

Stichting Krommerijnpark vraagt u als gebruiker, omwonende, liefhebber van ons park om deel te nemen aan een gezellige maar ook nuttige bijeenkomst.  Wij organiseren een opruim dag samen met buren, familie en/of vrienden.

We trekken met zijn allen het park in, op zoek naar afval – gewapend met vuilniszakken, plastic handschoenen en papierprikkers. Al met een groepje van zes of acht mensen kun je in een enkele dag al heel veel bereiken. Er wordt gesplitst in kleine groepjes, die elk een bepaald gebied opruimen.

Aan het eind van de activiteit heb je niet alleen van de natuur en de buitenlucht genoten, maar je zal er ook tevreden over zijn dat je met de groep iets hebt bereikt. En het zichtbare gemeenschappelijke resultaat kun je ’s middags met z’n allen vieren onder het genot van een kop koffie of thee.

Dirk van Meerkerk rijdt weer met paard en wagen rond om het vuil op te halen!

U doet toch ook mee?