Excursie IVN in het krommerijnpark

Wanneer: Zondag 21 mei 2017, 14:00 – 16.00 uur
Vertrekpunt: Krommerijn College, Kranenburgerweg, 3582 GR Utrecht

Tijdens de excursie komt de rijke geschiedenis van de rivieroever aan bod. Vanaf de Romeinse Limes, langs de Middeleeuwse handelsroute, naar Nieuwe Hollandse Waterlinie en de huidige tijd, waarin het jaagpad een zeer populaire wandelroute is, Wim Kok voorzitter van stichting Krommerijnpark zal hier uw gids zijn.

Daarnaast zullen de gidsen van het IVN uitleg geven over de omliggende natuur. Waaronder de ecologische oevers, het feit dat ecologie en recreatie samen – moeten – kunnen gaan komen aan bod. En als je over oevers praat, heb je het ook over waterkwaliteit en het schoon houden van het water in de stad.

Kortom, genoeg te vertellen dus!

De start / verzamelpunt is bij het Krommerijn College (Kranenburgerweg 20, 3582 GR). Hier kun je ook je auto eventueel parkeren. Deelname is gratis.

ivn