Eten en Drinken

Eten in het park

eten

Picknick en barbecue

Picknicken of barbecueën in het park mag. Ruim na afloop wel uw afval op. Zeker op zomerse dagen zijn de prullenbakken in het park snel vol. Breng daarom een vuilniszak mee van huis en neem uw afval bij het verlaten van het park mee naar huis. Gebruik een barbecue met pootjes, of leg een stuk steen of plank onder de barbecue. Zo ontstaan er geen schroeiplekken in het gras.

Bij de picknickbanken nabij de Kranenburgerschool / Tamboerspad bevindt zich een vuilnisbak speciaal voor BBQ resten. Gebruik deze aub!

Lunchen in een biologische tuinderij? Ga naar de Moestuin!

De Moestuin is een biologische tuinderij met zorg aan de oostkant van Utrecht. In het lunchcafé kun je van alle heerlijkheden uit de tuin proeven. Bijzonder, gezond en vooral erg lekker!  In de winkel van De Moestuin worden groenten, kruiden en fruit verkocht. Daarnaast kan je in de winkel allerlei biologische producten kopen zoals thee, honing, jams, soep, sappen en chutney’s. Voor de kinderen is er een speeltuin en dierenweide. 

Uit eten of gewoon een drankje doen? Ga naar het Oude Tolhuys

Voor rust en ruimte, een goede kop koffie op ons terras of bij de open haard, het houden van een cursus of een serieuze vergadering, een uitgebreide lunch of diner, bruiloft of uitbundig feest, het Oude Tolhuys maakt het mogelijk om gewoon gastvrij te genieten.

Graag Gedaan

Ga uit eten bij Schoolrestaurant Graag Gedaan

Vanuit ons Schoolrestaurant in Kranenburger school zijn de leerlingen bezig met hun branche diploma “Bedienings-Assistent” of “Keuken Assistent”. Elke woensdagavond vanaf 17:30 uur kun je heerlijk bij ons dineren. De leerlingen koken en serveren elke woensdagavond een heerlijk menu. We nodigen je van harte uit om bij ons te komen dineren. Schrijf je snel in.