Opruimdag Krommerijn Park

opruimdag_2016_3Zaterdag 19 maart j.l. om 10:00 uur was het dan zover. Spannend om te zien hoeveel kinderen en volwassenen zouden komen.
Wouter van de Kranenburgschool dad de koffie en thee gezet, voor de kinderen was er frisdrank, dus wij waren er klaar voor.
Langzaam kwamen de buurtbewoners van de L. Napoleonplantsoen, Krommerijnwijk en zelfs een student (geneeskunde), net terug uit de Phillipijnen van de Uithof om de mouwen op te stropen om in groepjes verdeeld aan het werk te gaan.
Gewapend met prikkers, vuilniszakken, hesjes en handschoenen trok men ten strijde tegen het zwerfvuil in ons mooie park.
Veel uitwaaihout werd gesprokkeld, mobieltje, 5L olie, 26 vuilniszakken vol zwerfvuil en ja heus een zak met sieraden (wellicht van een inbraak) werd gevonden, die naar het Politiebureau gaat om uit te zoeken van wie het is geweest.

Ondersteund door Wim Horst en Dirk Meerkerk met paard en wagen van de gemeente, had men er zo’n plezier in dat van ophouden bijna geen sprake was. Het geheel werd afgesloten met heerlijke broodjes en koffie/thee.

En wat vooral zo belangrijk was, het contact met buurtgenoten die ons park een warm hart toedragen! Kortom ik denk dat we met trots en plzier terug kunnen kijken op een geslaagde ‘Opschoon dag Krommerijnpark’ en hopen volgend jaar op een vervolg.opruimdag_2016_2

Dank aan iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt.
opruimdag_2016_1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *