In memoriam: Jan van der Leeden

In memoriam 

Jan van der Leeden 1937 – 2018 

Jan, leren kennen als klant, vader van Jan jr. die bij mij als werkstudent heeft gewerkt, als betrokken buurtbewoner van het Lod. Napoleonplantsoen en als lid van de werkgroep der directe voorzieningen van de gemeente Utrecht, een clubje dat allerlei leuke, niet direct noodzakelijke dingen in de stad voor elkaar probeerde te krijgen, vaak op initiatief van bewoners. Het monument voor Noppie Koch bij Galgenwaard en het nog langlopende project ‘De Letters van Utrecht’. 

In deze functie heeft hij o.a. gezorgd voor: informatietableau ’s in het Krommerijnpark, tegeltableau beeld Hanna Mobach, muurschildering Kranenburgmolen…… 

In park Oosterspoorbaan: 5 CorTen-stalen informatieborden en de muurschildering Abstederdijk.