Nacht van de Nacht

Wanneer: zaterdag 26 oktober
Waar: overal!

Tasten in het duister, beleef het donker

We tasten in het duister en beleven het donker…  De Nacht van de Nacht is een evenement van de Natuur- en Milieufederaties om aandacht te vragen voor de gevolgen van lichtvervuiling. Nederland wordt ’s nachts steeds lichter. We behoren tot de meest verlichte landen in Europa. Terwijl echt donkere nachten goed zijn voor mens en dier. Laat het donker nu eens donker blijven en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens deze excursie. Er worden spannende verhalen verteld en misschien zien we wel uilen en/of vleermuizen.

Algemene informatie

zaterdag 26 oktober 2019 – 20:00 tot 22:00

Locatie: Fort Maarsseveen

Herenweg 3

3602 AM Maarssen

Extra Informatie: 

Kom gewoon langs. U hoeft zich niet vooraf op te geven.
Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Contactpersoon: 

Marcel Blekendaal [ ☎︎ 06-15373226 ]