Markt om de Hoek

Wanneer: zondag 11 juni 2017, 13.00-20.00 uur
Waar: Park Oosterspoorbaan, Beerthuizenplantsoen

De volgende Markt om de Hoek is op zondagmiddag 14 mei in het nieuwe Park Oosterspoorbaan. Markt om de Hoek is de nieuwe buurtmarkt voor en door bewoners, met enkel verse, zelfgemaakte producten uit Utrecht Oost. Lokaler kan het niet. In zo’n 25 marktkramen verkopen buurtbewoners en kleine (duurzame) ondernemers verse oogst, zelfgemaakte jam, zelfgebrouwen bier of een heerlijke maaltijd uit Oost. Je doet er je dagelijkse boodschappen en kunt buurten met de buurt. Je ontmoet de makers van het voedsel en zij vertellen je alles over hun producten. Alles ontdekken wat er achter een maaltijd of product kan zitten. Van persoonlijk verhaal tot herkomst, puur en integer.  Samen met andere bewoners delen, proeven en eten. Het Park Oosterspoorbaan wordt bij het Beerthuizenplantsoen gezellig druk. Iedereen is welkom! 
Meer info:
www.marktomdehoek.nl